3D brýle v realitách

3D brýle v realitách

Neradi čtete, podívejte se zde: https://www.youtube.com/watch?v=-EJMp4YUYdU&feature=youtu.be


Tento příspěvek by se mohl také jmenovat pokrok nezastavíš. Každé odvětví se totiž vyvíjí. Manažeři se dnes místo kanceláří schází na videokonferencích pomocí virtuálních schůzek přes počítač. Doktor píše pacientům recept na léky přes smsku. A realitní makléři?
Ano i realitní makléři využívají některé inovace moderní doby. Počínaje podpisy smluv přes mail, přes videoprohlídky, webové stránky nemovitostí a konče prohlídky nemovitostí na dálku přes internet. Jedná se o virtuální prohlídky nebo také 3D prohlídky. V zahraničí možná déle a u nás v ČR za poslední rok také čím dál častější jev.
3D prohlídka
Ukázka
Jako názornou ukázku se podívejme na virtuální prohlídku rodinného domu se zahradou a bazénem.

Velká výhoda 3D prohlídky spočívá v možnosti projít si nemovitost do detailu ještě před osobní prohlídkou. Sem přichází již připravení kupující, kteří mají většinou již velmi vážný zájem. Kupující se může lépe zorientovat. Prodávající dostává do své nemovitosti více vážných zájemců. Odbourává se tím nešvar známý jako realitní turisté anebo také zájemci poptávající úplně jinou nemovitost, která z fotek nebyla úplně zřejmá. Že si něčeho kupující nevšiml při prohlídce a těsně před podpisem chce ještě další slevu? To tím pádem také končí, jelikož na 3D prohlídce vidíte vše jasně a zřetelně. Každá prasklinka je vidět. 3D scan poskytne větší komfort, bezpečí kupujícím, zprostředkovateli šetří čas a prodávající má jistotu že nic nezatajuje, používá nejmodernější nástroj pro prodej, který zvyšuje zájem i celkovou tržní cenu a v neposlední řadě také šetří čas. Z dobrých fotek zjistíte leccos ale 3D prohlídka poskytuje úplný a dokonalý přehled o nemovitosti.

Používáme cookies k optimalizaci našich webových stránek a našich služeb. Další informace o cookies najdete zde.

Nastavení


Stáhněte si zdarma

Prodávejte bezchybně

zpracováním osobních údajů